Banh mi - Vietnamesisk sandwich med kødboller

Nemt
30 min
Lynsyltede grøntsager, en luftig frikadelle, en sprød baguette og spicy mayo. Jeg elsker denne bahn mi baguette, da den har det hele.

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
2 personer
1 let baguette
200 g hakket svinekød
2 fed hvidløg, fintsnittet
1 spsk sriracha chilisauce
1 håndfuld koriander

Syltede grøntsager

0.5 agurk, i fine skiver
3 økologiske gulerødder, i fine skiver
2 spsk sesamolie
2 spsk risvineddike
salt

Dressing

2 spsk sriracha chilisauce
3 spsk mayonnaise
Lav indkøbsliste
Fremgangsmade Ingredienser

Fremgangsmåde

Bland svinekød, hvidløg, salt, koriander, 1 spsk sriracha og form små kugler.
Steg dem på en pande i sesamolie.

Varm baguette i ovnen og smør med mayonnaisen.

Kom et par kødboller på og top med de syltede gulerødder og agurker og ekstra koriander.

Snit gulerødder og agurk i tynde skiver på langs (brug evt. et mandolinjern) og bland med sesamolie, risvineddike og salt og stil til side.

Bland sriracha og mayonaise i en skål og stil til side.