Broccolisuppe med parmaskinke og persilleolie

Ligetil
40 min
Jeg bestræber mig på at spise grøntsagssuppe to gange om ugen, både fordi det er super nemt, men også fordi retten er smuk, grøn, og mindst lige så sund som den smager - og det er på den gode måde. Broccolisuppen smager fuldstændig forrygende med persilleoile, crispy parmaskine og rugbrødschips.

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
1 broccoli
1 løg
1 fed hvidløg
1 bagekartoffel
1 æble
1 spsk grøntsagsboullion
1 lille dåse kokosmælk
Salt og peber

Persilleolie

1 bundt persille
2 dl god olivenolie
Salt og peber
Lav indkøbsliste
Fremgangsmade Ingredienser

Fremgangsmåde

Hak løget og hvidløget i mindre tern, og steg dem møre i lidt olie i en dyb gryde. Hak i mellemtiden æblet, kartoflen og broccolien i tern (husk at røre rundt i løgene, og flyt dem fra blusset, hvis de er færdige før de andre ting er klar).

Hæld det hele op i gryden, og tilføj vand og bouillon, så det dækker grøntsagerne sådan nogenlunde (hellere for lidt end for meget vand). Lad det koge under låg i 15 min. og hæld så kokosmælken i. Lad det koge med i 5 min, og lad det hele køle lidt af.

Imens kan du blende ingredienserne til persilleolien. Smag til med salt og peber. Derefter skal du blende suppen. Server broccolisuppen med rugbrødschips, sprødstegt parmaskinke og dryp lidt persille olie over suppen.