Chili con carne med grøntsager

Ligetil
45 min
Chili con carne er den perfekte simreret til de lidt koldere dage. Jeg elsker nemheden i at kaste lidt forskelligt i en gryde, og så står det bare og passer sig selv. Desuden er jeg kæmpe fan af de varme smage i en chili con carne. Retten kan jo sagtens varieres, så den passer til både børn og voksne. Jeg er også ret vildt med de forskellige tilbehør man kan servere til. F.eks. en lækker cremet guacamole eller et sprødt pandebrød.

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
1 tsk kanel
1 tsk stødt koriander
1 tsk spidskommen
1 spsk salt
1 tsk peber
1 løg
2 fed hvidløg
1 peberfrugt
3 gulerødder
2 cm frisk chili
500 g hakket oksekød
2 dåser hakket tomat
1 dåse kidneybønner
1 dåse chilibønner
1 bouillonterning
1 dl kogende vand
Lav indkøbsliste
Fremgangsmade Ingredienser

Fremgangsmåde

Kom grøntsagerne i en minihakker hvis du har sådan én. Ellers riv gulerødderne og hak løg, hvidløg, chili og peberfrugt.

Rist krydderiblandingen og grøntsagerne i lidt olie og kom oksekødet ved. Når det er brunet, kommes de hakkede tomater, bønner og bouillonvandet ved.

Lad det simre ved lidt svagere varme, gerne i 1/2-1 time.