Chokoladekage med karamel og bacon

Nemt
45 min
Vidste I godt, at bacon, karamel og chokolade passer virkelig godt sammen? Man skulle ikke tro det, men ved første bid, bliver man overbevist.

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
12 personer
120 g margarine
375 g sukker
3 æg
75 g kakao
4 dl mælk
1.5 tsk natron
2.5 tsk bagepulver
2 dl færdiglavet karamelsauce
1 pakke bacon
3 spsk brun farin
450 g mel
Lav indkøbsliste
Fremgangsmade Ingredienser

Fremgangsmåde

Kom bacon og farin i en pose og bland det. Put det på en bageplade og bag i ovnen ved 180 grader i 15 min. Køl bacon af og bryd i store stykker.

Smelt margarinen og lad den afkøle.

Tilsæt derefter sukker og æg til den afkølede margarine. Massen piskes godt sammen. Tilsæt nu kakao.
Herefter tilsættes mel, mælk, bagepulver og natron.
Pisk dejen grundigt.

Hæld dejen i en bradepande og bag den ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Top kagen med bacon og karamel.