Grillet abemad med råcreme

Nemt
25 min
 Abemad er en rigtig klassiker! Giv desserten et sommer-twist ved at grille frugten på spyd, og servér den som den perfekte afslutning på grillmiddagen. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
0.5 ananas
3 blommer (Du kan også bruge fersken eller abrikoser)
0.5 bakke jordbær
1 mango
2 bananer
Træspyd
100 g. mørk chokolade

Råcreme

2 dl fløde
2 æggeblommer
1 vaniljestang, kornene
1 spsk honning
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær frugter og bær i mundrette stykker, og sæt dem på træspyd.

Grill spyddene, og vend ofte, til frugterne får flotte grillstriber.

Smelt chokoladen over et vandbad, og dryp den over de grilled frugtspyd.

Til råcremen skal du bruge to skåle.

Pisk først fløden til flødeskum i den ene skål, og pisk derefter ægge- blommer, vaniljekorn og honning til en æggesnaps i den anden.

Vend forsigtigt æggesnapsen i flødeskummet, så du får en ensartet og luftig råcreme.

Server frugtspydene med råcreme.