Æggekage med kartofler og friskrevet parmesanost

Ligetil
50 min
 Jeg elsker æggekage, da det giver mig en skøn mulighed for at få tømt ud i køleskabet, man får spist en masse gode grøntsager og så skal fadet egentligt bare passe sig selv i ovnen. Nemmere bliver det vist ikke! Servér med en lille grøn salat og du har en nem, sund og lækker aftensmad på bordet, som også er smuk at se på. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
8 æg
2 store kartofler
1 rød peber
1 gul peber
3 forårsløg
1 rødløg
2 gulerødder
6 champignon
2 spsk mælk
Salt og peber

Til servering

2 hjertesalat
Revet parmesan
1 forårsløg
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 180 grader.

Skær kartofler i skiver og læg i ovnfast bradepande, så de dækker hele
bunden. Sæt til side.

Placer alle de fint-hakkede grøntsager i en stor skål. I en anden skål piskes æg og mælk sammen. Æggeblandingen hældes over grøntsagerne. Bland godt og krydr med salt og peber.

Hæld æg og grøntsager over kartoflerne og bag i ca. 35-40 minutter, eller indtil æggene er fuldt kogte.

Drys friskrevet parmesanost over.

Server med en lille salat.