Aeggemuffins med bacon

Nemt
20 min
 Perfekte små æggemuffins som overrasker og gør glad i madpakker til både børn og voksne. De kan varieres i det uendelige og bære præg af netop dét din familie, synes aller bedst om. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
150 g. fedtreduceret bacon
0.5 rødløg
1 tomat
10 æg
2 håndfulde spinat
1 tsk. salt
0.5 bundt purløg
Evt. persille til pynt
Lidt olie til stegning
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Steg bacon sprødt på en pande, hvis det er fedtreduceret bacon, brug da en smule olie.

Hak løg, tomat og spinat og bland det med pisket æg, salt og mælk.

Hæld æggemassen i smurte muffinsforme og drys med finthakket purløg.

Bages i ovnen på 200 grader i 15 min.
Pyntes evt. med flagesalt og frisk persille.