Asiatisk nudelsalat

Nemt
25 min
 Den perfekte madpakke. Denne madpakke er nem at lave, men er alligevel spækket med smag. Snit de forskellige grøntsager super fint, kog nudlerne efter anvisningen på pakken, rør den nemme dressing sammen og top så det hele med røget laks - og så er den sådan set hjemme. Mums! 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
2 personer
2 plader nudler efter eget valg
En håndfuld bredbladet persille
5 radisser
0.5 squash
1 revet gulerod
1 forårsløg
Varmrøget laks med peber eller chili
0.5 frisk chili
50 g. hakkede peanuts - eller efter hvor meget crunch man er til

Dressing

1 spsk. olivenolie
2 spsk. soja
2 spsk. flydende honning
0.5 lime, saften
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Kog den ønskede mængde nudler - det kan være æg nudler, vermicelli eller udon nudler - op til dig.
Hæld vandet fra.
Skyl nudlerne i koldt vand, da de ellers klistrer helt sammen. Det er vigtigt at du lige ryster dem godt, så så meget af vandet kommer fra som muligt.

Hæld en lille smule olie over før du sætter dem på køl.
Et godt tip er at sætte dem på køl natten over, hvis man altså husker at koge dem aftenen før.

Snit grøntsagerne fint med et mandolinjern.
Radiser, squash, gulerod.
Snit forårsløg fint.
Snit lidt af en frisk chili.
Hak peanuts.
Bland det hele sammen i en skål.

Pluk den varmrøget laks.

Til sidst lav en let dressing af olivenolie, soja, lidt flydende honning og en smule friskpresset limesaft.

Vend det i salaten, brug evt. ikke det hele, da salaten ikke skal blive alt for våd.

Pynt med bredbladet persille.