Avocadomad med mozzarella og chili

Nemt
15 min
 Jeg elsker avocado, og der er jo et utal af muligheder med den grønne basse. Selv spiser jeg den gerne flere gange om ugen og denne version med mozzarella er en klar favorit. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
2 personer
2 skiver lækkert, groft surdejsbrød
1 avocado
1 pose frisk mozzerella
1 frisk chili
En håndguld kørvel
Sesamfrø
Friskkværnet peber & salt
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

2 skiver surdejsbrød, frisk eller ristet efter eget valg.

Avocadoen skrælles og skæres meget fint i tynde skiver.
Skær mozzarellaen ud i skiver.  Skær lidt af chilien af i små stykker.

Start med mozzarellaen, dernæst avocadoskiverne og fordel på brødet.

Pynt med kørvel og chili, og drys med lidt sesam. Fordel 1 spsk. olivenolie på toppen.

Servér med friskkværnet salt og peber.