Bagt grød med banan og peanutbutter

Nemt
30 min
 Giv din morgenmad et nyt twist ved at bage din grød i ovnen, istedet for at komme den i gryden. Resultatet er sprødt på ydersiden og saftigt i midten, og tilsætter man banan og peanutbutter inden fadene sættes i ovnen, smager det ekstra fantastisk. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
2 personer
2 bananer
2 æg
1 dl grovvalsede havregryn
1 dl finvalsede havregryn, boghvedegryn eller hirseflager
1 dl mælk eller mandelmælk
1 tsk bagepulver
1 nip salt
2 spsk peanutbutter
Kokosolie eller smør
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175 grader.

Mos en af bananerne med en gaffel. Pisk bananmosen sammen med æg, og rør derefter havregryn, mælk, salt og bagepulver i skålen.

Smør to ildfaste forme med kokosolie eller smør, og fordel derefter grøden heri.

Placér 1 spsk. peanutbutter i midten af grøden i hver form. Skær den anden banan i skiver, og fordel dem i overfladen af grøden.

Sæt nu formene i ovnen i 20-30 minutter, indtil de er gyldne og sprøde i overfladen. Lad dem køle en smule af, og servér.