Bechamelsauce

Nemt
15 min
 Bechamelsauce på glas no more. Det kræver en lille smule teknik at perfektionere denne, men den er al tiden værd. Det lover jeg! 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
8 dl. mælk
100 g. smør
100 g. hvedemel
Friskrevet eller pulver muskatnød
Salt & peber
150 g. revet, mild ost (f.eks. emmentaler)
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Smelt smør i en lille tykbundet gryde ved middelvarme.
Hæld mel i den smeltede smør og rør hele tiden rundt med et piskeris, så det ikke brænder på.

Tilsæt lidt mælk af gangen i den tykke masse, så den bliver mere og mere cremet.

Bring saucen til kogepunktet og riv lidt muskatnød i og tilsæt lidt af osten.

Lad den kun koge et par minutter, sørg for at røre rundt undervejs, så osten ikke klumper.

Tilsæt resten af osten for en tyk og cremet bechamelsauce.

Smag til med salt og peber og evt. lidt mere muskatnød.