Blomkålstærte med squashsalat

Ligetil
40 min
 Mit bud på en glutenfri blomkålstærte med blomkålsbund og masser af smag og ost på! 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
1 blomkålshoved
1 løg
5 æg
1 stort bæger hytteost
Parmesan
Salt og peber
Olivenolie

Squashsalat

1 squash
1 pose pinjekerner
1 citron
1 spsk olivenolie
Salt og peber
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær et blomkålshoved i små buketter, og kog dem i 5 min. Lad dem dryppe af i en sigte mens du steger et løg i små tern på panden med lidt smør eller olie, til de er møre.

5 æg blandes med et bæger hytteost, et drys peber, salt og 1/2 revet muskatnød.

Hæld blomkålen og løget op til æggene og bland godt.

Hæld fyldet op i den forbagte tærtebund, drys med parmesan ost og bag det hele samlet i ca. 20 min.

Spis blomkålstærten med en frisk salat, som du laver af papirtynde strimler squash vendt i olie, citronsaft og salt og peber, med ristede pinjekerner.