Bruschetta med tomat og hvidløg

Ligetil
15 min
 Jeg elsker Italien og italiensk mad, og der findes ikke mindre end fire rejseguider til landet på Frk. Kræsen. Men når man ikke kan tage Italien hele tiden, må Italien komme til en selv i stedet for, og det er præcis det, der sker med de her bruschetta med tomat og basilikum. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
5 personer
10 skiver baguette
1 fed hvidløg
15 cherrytomater
0.5 skalotteløg
Frisk basilikum
Salt og peber
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær brødet i skiver og pensl med olivenolie, drys med salt og bag i ovnen i cirka 5 minutter ved 225 grader. Del hvidløgsfedet på midten og gnub brødskiverne, når de er bagt.

Hak tomaterne og 2/3 af basilikum groft. Hak løget fint og bland det sammen med tomaterne og basilikummen og smag det til med salt og peber. Fordel blandingen på brødskiverne.