Bubbletea med hyldeblomst og citron

Nemt
25 min
 Jeg husker første gang jeg smagte bubbletea. Jeg var i Australien, hvor jeg arbejdede en periode. Nogle år efter kom det til Danmark og jeg var lykkelig. Den sjove kolde tea med de fine små bobler i er fantastisk. Og så slog det mig, at man må kunne lave en kopi af det i en hjemmelavet udgave. Dog er boblerne faste, men det smager mindst lige så godt, og er ligeså sjovt at drikke. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
2 personer
3 breve hyldeblomst te
6 dl kogende vand
1.5 dl hyldeblomstsaft

Citron "kaviar"

3 dl iskold olie
4 blade husblas
2 citronsaft
50 g sukker
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Varm vandet op og lad tebrevene trække.
Tilsæt hyldeblomstsaft og lad massen køle af, mens du forbereder de kunstige kaviar.

Kom din olie i et glas og på køl.

Kom din husblas i blød i koldt vand.

Vand citronsaften op sammen med sukkeret.

Vrid din husblas for vand og lad det smelte sammen med den varme citronsaft.

Kom saften op i en sprøjte, tag olien ud af køl og sprøjt dråber ned i olien og der vil danne sig små kunstige citronkaviar kugler.

Lad olien stå på køl med kaviaren i indtil brug.

Kom din kolde hyldeblomst te i et glas sammen med et sugerør.

Tag dine citronkaviar op af olien med en gaffel eller si olien fra, skyl de fine kaviar i vand og dump dem ned i hyldeblomst teen, og der er serveret hjemmelavet bubble tea!