Butterdejsstjerne med spinat

Nemt
40 min
 En simpel ret, som ser imponerende ud på et bord. Jeg er vild med denne ret, da man med meget få ingredienser kan få bikset en ret sammen, som både ser pæn ud, men som også er fyldt med smag. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
1 pakke ricotta (stor)
2 dl parmesan ost, revet
2 runde butterdejsplader
1 æg
2 dl mælk
0.5 kg. spinat, hakket
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Riv parmesanost.

Optø og dræn spinaten for væske.

Bland spinat, ricotta og parmesan i en skål.

Kom blandingen på en rund plade butterdej og læg derefter den anden runde plade butterdej ovenpå.

Pres med en gaffel rundt i kanten, så den bliver lukket.

Placer let et glas i midten af butterdejscirklen.

Skær fra glasset og ud til kanten, og del dermed cirklen i 8 stykker. Sno “armene” to og to væk fra hinanden, så det til sidst danner en stjerne.

Pensl med æg og mælk.

Bag ved 180 grader varmluftovn i 30 minutter.