Chevre Chaud - salat med pære og gedeost

Nemt
10 min
 Denne salat har det hele. Den syrlige vinaigrettedressing, den fede gedeost med masser af smag og sødmen fra pærerne. Den skal I altså prøve! 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
1 personer
2 store håndfulde blandet salat (salatmix)
1 pære (den må ikke være hård)
Frisk gedeost (mængde efter egen smag)
60 g. valnødder
8 friske mynteblade

Dressing

0.5 citron, saften
1.5 spsk. olivenolie
1 spsk. flydende honning
1 tsk. sennep
Friskkværnet peber & salt
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Skyl salaten og ryst godt og / eller tør den af.

Skyl pæren og skær dem i fine, tynde skiver på et mandolinjern eller med en alm. Køkkenkniv.

Vask myntebladene og bland i salaten.

Hak valnødderne groft og fordel ud over salaten.

Gedeosten fordeles i grove, smuldrede stykker over salaten.

Rør olivenolie, flydende honning, sennep og saften fra en halv citron godt sammen.

Hæld det over salaten.

Krydr med salt og peber