Chilicheese-bacondip

Nemt
10 min
 Den er ond og faktisk så burde der være en disclaimer her - hvis du har dårligt hjerte eller er i ekstrem dårlig form, så burde du holde dig væk fra denne chili-cheese-bacondip- den er så tyk og velsmagende at selv solens skarpeste stråler på en varm dag med hedebølge uden ozonlaget ikke kan gennemtrænge den. Smagen fornægter sig dog ikke - det er den ypperste velsmag - vi vil godt udfordre dig til at smage og undgå at sige "århhhhhhh" efter første bid! It's a dare! 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
1 philadelphia flødeost
300 g cheddar (gerne lagret, for at få lidt ekstra smag i dippen)
0.5 dl cremefraiche (38%)
300 g bacon
1.5 spsk Nandos Peri Peri Sauce (eller anden chilisauce)
1 bundt forårsløg
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær bacon fint, steg det sprødt og læg det til side. Tag stegefedtet fra dit bacon og hæld det i en kasserolle. Riv cheddaren og skær dine forårsløg. Smid flødeost, cheddar og cremefraiche i kasserollen og varm det hele op på svag til medium varme.

Rør massen sammen, når den begynder at smelte. Når massen er helt jævn, tilsættes chilisaucen efter smag. Inden servering vendes halvdelen af bacon og forårsløg i dippen, hvorefter den hældes i en skål.

Resten af bacon og forårsløg smides på toppen af chilicheese-bacondipen.