Chokolademousse med mørk chokolade og bær

Ligetil
1 t
 Denne chokolademousse er ganske enkel og består kun af tre ingredienser. Imponer dine gæster med en dessert det smelter på tungen! 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
200 g mørk chokolade
4 dl fløde
1 blad husblas

Pynt

150 g friske hindbær
1 pakke Dr. Oetker Cup Cake Center (salty caramel)
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Kom husblas i koldt vand. Hak chokoladen og smelt den over vandbad.

Varm 1/2 dl af fløden og smelt husblassen heri. Vend det sammen med den smeltede
chokoladen og lad den køle let.

Pisk den resterende fløde til den kun lige danner toppe. Tilsæt herefter lidt af den piskede fløde til chokoladen og vend herefter chokoladen i resten af flødeskummet. Kom det i en sprøjtepose og kom i de ønskede glas, eller i din silikoneform, og kom dem på frys.

Krystalliseret mørk chokolade - Se opskriften her >>

Samling
Drys med krystalliseret chokolade på toppen af dine glas eller kugler, hvorefter du placerer dine bær på/ved moussen.