Cookies med chokoladeknapper

Ligetil
30 min
 De lækreste cookies, du nogensinde kommer til at spise. Hvis du lader dem vente på køl, bliver de bedst. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
260 g mel
1 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
0.5 tsk salt
0.5 tsk natron
150 g blødt smør
130 g brun farin
130 g sukker
1 æg
100 g hakket chokolade
150 g chokoladeknapper
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Bland mel, natron, bagepulver, vaniljesukker og salt, og sigt det over i en skål.

Pisk smør, brun farin og sukker lyst og luftigt – næsten 5 minutter – i en anden skål. Tilsæt æg til smørblandingen, og pisk videre.

Rør melblanding i smørblandingen, og rør det hele godt sammen. Tilsæt chokoladeknapper og hakket chokolade. Vend det kun lige sammen.

Kom massen i en skål eller lufttæt beholder. Sæt dem i køleskabet en halv time – eller natten over.

Form kugler på størrelse med golfbolde af dejen. Placer højst 6-9 cookies på en bageplade. De flyder meget ud. Bag dem i ca. 15-20 minutter ved 180 grader.

Server evt. kagerne som et tårn, hvor kagerne er bundet sammen med et bånd.

• Måle ingredienser af.
• Blande de tørre ingredienser og sigte dem over i en skål.
• Hælde chokolade i dejen.

• Forme kugler og lægge dem på bagepladen.