Falafelvafler

Nemt
15 min
 Sejt navn, synes du ikke? Heldigvis er der lige så meget knald på smagen som på navnet. De kæmpestore sprøde falafler kan bikses sammen i lyntempo og enten spises straks med en frisk salat eller trylles om til en falafelvaffelsandwich, der kan tages med på farten. Forestil dig lige at præsentere sådan en fætter i kantinen! 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
2 personer
1 dåse kikærter
2 æg
1 spsk. tahin
0.5 løg, grofthakket
1 fed hvidløg, presset
1 lille håndfuld persille
1 tsk. stødt spidskommen
1 spsk. citronsaft

Tilbehør

Rucola
Feta
Agurk
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienserne til vaflerne sammen i en blender eller minihakker.

Smør vaffeljernet med olie, og sørg for, at det er helt varmt.

Hæld dejen i vaffeljernet, og pas på med at åbne, før vaflen er gennemstegt.

Den skal være i jernet lidt længere tid end en almindelig vaffel.

Der bliver 2-4 vafler af denne opskrift alt efter størrelsen på dit vaffeljern.

Servér falafelvaflerne med smuldret feta, rucola og agurkeskiver.