Fetadip med søde kartoffel- og bønnefritter

Nemt
20 min
 Fetadip er en fantastisk og utrolig farlig dip, da den er uhyre vanedannende. Især hvis du bruger den til sprøde grøntsagsfritter lavet af sødekartoffel og grønne bønner. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
200 g. fetaost
1 dl græsk yoghurt
1 spsk. citronsaft
1 nip salt
Evt. frisk timian

Fritter

1 stor sødkartoffel
500 g. bønner
6 spsk. neutral olie
Havsalt
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Mos fetaosten og bland den med de øvrige ingredienser.

Skyld kartoflen grundigt og skær den i passende stave med skrald på.

Tør skiverne i et klæde inden de vendes i en skål med olie og havsalt.

Placer kartoffelskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Lad bønnerne tø op i ca. 15min og tør dem i et klæde.

Vend dem i olie og havsalt.

Fordel dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir.


Bag det hele i ovnen på 200 graders varme i ca. 20 min. og de sidste 2-4 min på grill til de bliver sprøde. Vend dem nogle gange undervejs.