Fiskeburger med grillede torskefileter og sauce tartare

Ligetil
25 min
 Man kunne godt vænne sig til surfing, en kold øl og en Cold Hawaii burger ved stranden. Sauce tartare gør fiskeburgeren perfekt afrundet og kan varieres med det grønt man kan finde i naturen. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
4 store torskefileter
4 gode store burgerboller (evt. krydderboller)
1 salathoved
Lidt olie til pensling
Strand portulak til pynt
Evt. rå løg i tynde strimler

Sauce tartare

200 g god mayonnaise
2 spsk yoghurt naturel
1.5 spsk finthakkede kapers
3 cornichoner
1 spsk finthakket løg
1 spsk finthakket purløg
2 spsk finthakket strand portulak (Kan udelades eller erstattes)
0.5 spsk dijonsennep
Salt og peber
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Start med at tænde grillen.

Lav sauce tartare: Rør mayonnaise med yoghurt. Hak resterende ingredienser til saucen fint og tilsæt. Smag til med sennep, salt og peber.

Læg torskefileter på grillbakke og pensl med olie. Krydr med salt, peber og læg strand portulak på fisken mens den grilles.

Fisken grilles i 10-12 min. under lukket grill og burgerboller varmes på grillen de sidste par minutter. Burger samles af skyllet salatblade, grillede torskefileter og sauce tartare.