Friturestegt marsbar

Nemt
20 min
We know! Det lyder absurd at pakke den gode gamle Marsbar ind i dej og fritere den, men vi kan ikke sige andet end: Prøv det! Og server den så med en god vaniljeis – der er ikke et øje tørt.

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
1 personer
1 køleskabskold marsbar
1 liter olie

Beignetdej

250 g mel
5 g salt
2 spsk smør
1.5 dl øl
1 spsk cognac
2 stk. æggehvider
Lav indkøbsliste
Fremgangsmade Ingredienser

Fremgangsmåde

Mel og salt blandes, hvorpå øl, smeltet smør og cognac piskes i, til en ensartet masse.

Der må ikke være klumper i dejen.

Lad den hvile i køleskabet i mindst 1 time, hvorpå man vender to stiftpiskede æggehvider i.

Fjern papiret fra marsbaren.

Dæk den i beignetdej.

Friter indtil gylden og sprød.

Læg på fedtsugende papir.

Server evt. med en god vaniljeis.