Frozen yoghurt med saltkaramel

Ligetil
35 min
 Er du også tosset med is? Så prøv at kaste dig ud i at lave det selv. Det er så sjovt, og med garanti meget nemmere og hurtigere end du lige troede. Frozen yogurt er et rigtig godt bud på en isvariant og den lækre smag af saltkaramel går man altså ikke galt i byen med. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
1 dåse kondenseret mælk
Havsalt
500 g græsk yoghurt eller yoghurt naturel
60 g sukker
2 dl fløde
1 vaniljestang
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Kog dåsen med kondenseret mælk i fire timer og lad den køle af. Åbn dåsen og smag karamellen til med lidt havsalt. Pisk yoghurt og sukker sammen med håndmikseren indtil sukkeret er opløst.

Pisk fløden til flødeskum i en ny skål. Tilsæt yoghurt-sukkerblandingen til flødeskummet og rør det godt sammen. Tilsæt saltkaramel og vaniljekorn og pisk indtil massen er ensartet. Hæld blandingen i ismaskine og lad den røre i ca. 25 minutter.