Fyldte peberfrugter med couscous og harissa

Nemt
30 min
 Marrokkansk inspireret ret, der både er smuk at se på og smager skønt. Det marrokkanske køkken består i høj grad af mange vegatariske retter. En ting, der går igen i marokkansk madlavning, er de smukke farver og de mange krydderier. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
4 røde snackpebre
200 g. couscous
1 håndfuld frisk persille
2 spsk. harissa
1 knivspids salt
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

æg peberfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Forbag dem hele ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter. Dæk couscous med 4 dl kogende vand, tilføj en knivspids salt.

Lad de bagte peberfrugter køle lidt af. Skær dem op på lags og skrab forsigtigt kernerne ud med en ske. Hak persillen helt fint, gerne i en minihakker, og vend persille med den tilberedte couscous og harissa.
Fyld forsigtigt de bagte peberfrugter med couscousfyldt, der gerne må trykkes godt sammen, og bag peberfrugterne i ovnen igen i ca. 10 minutter.

Server de fyldte peberfrugter sammen med en lækker salat.

Glutenfri tip: Erstat couscous med quinoa eller boghvedekerner.