Grillet andebryst med hokkaidomos og syltede rødløg

Ligetil
50 min
 Siden jeg fik min første kuglegrill griller jeg altid vores juleand på den. Den naturlige smag af let røg, som ænder får på grillen giver dem kun noget ekstra smag til kødet. Derfor har jeg også valgt, at grille et par andebryster, som får selskab af denne lækre hokkaidomos, der har smag af en bearnaise. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
4 andebryster
8 hele allehånde
8 hele nelliker
3 stjerneanis
7 hele peberkorn
2 spsk frisk hakket timian (kan udelades)
1 hel hokkaido
1 bundt frisk estragon
Æbleeddike
1 pakke smør
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Rids andebrysternes skind i tern.

Rist de hele krydderier på en tør pande ved middel varme i 5 minutter. Mort eller kør dem igennem en kaffekværn.

Masser krydderier og timian godt ned i andebrysterne. Lad dem stå i 30 minutter eller natten over.

Del hokkaidoen og fjern frøene med en ske.
Skær den i store tern, som koges møre i vand i 15 – 20 minutter.

Hæld vandet fra og blend hokkaidoen til en mos med en stavblender. Kom 1 – 2 spsk smør i mosen og smag til med æbleeddike og estragon.

Grill andebrysterne, først direkte på skindsiden indtil de er sprødt. Dernæst indirekte på kødsiden i ca. 10 minutter.