Grillet pizza med oksefilet

Ligetil
45 min
Pizza er noget af det fedeste at lave på en grill! Hvis du lige mestrer at lave dejen og få den bare nogenlunde rund, så er resten jo bare ren legeplads, og mulighederne er uendelige! Her går vi all-in med ribeye, en god ost og chimichurri til sidst!

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
300 g. durummel el. no.1
200 g. hvedemel
10 g. gær
1 spsk salt
Olie

Fyld

2 store klumper bøffelmozzeralla - Det skal være bøffel!
300 g. oksefilet
Tomatsovs
Chimichurri

Chimichurri med koriander

2 håndfulde persille (uden stilke)
1 håndfuld frisk koriander
1 chili
3 fed hvidløg
1 lille løg
1 tsk hvidvinseddike
0.5 citron, saften
0.5 dl olivenolie
Salt & peber
Lav indkøbsliste
Fremgangsmade Ingredienser

Fremgangsmåde

Steg din oksefilet, så den er medium på grillen.

Gær udblødes i det lunkne vand og sukker tilsættes i en skål.

Mel og salt tilsættes sammen med olie.

Rør dejen sammen – enten med fingrene eller i røremaskine.
Ælt den i minimum ti minutter.

Lad dejen hæve i 45 min.

Del dejen i to og form en stor bolle.

Tryk bollen flad og brug evt en kagerulle til at gøre den helt tynd.

Brug masser af mel på bord eller skærebræt for at bunden ikke klistrer fast.

Tryk med fingrene hele vejen rundt for at danne skorpen.

Pensl med tomatsovs og fordel mozzarella ud over pizzaen.

Bag i varm grill eller ovn (300 grader) i 7 min.

Skær oksefileten ud, fordel på pizza og dryp med chimichurri.

Blend alle ingredienser til chimichurri kort i en blender