Grillspyd med lam og chorizo i fladbrød

Ligetil
1 t
 Skewers er faktisk en ret kendt grillspise men bliver ofte undgået, fordi fantasien lige mangler. I denne version er det den krydrede spanske pølse, som giver the final touch. Det krydrede fedt giver nemlig smag til både lam og grøntsager - et sikkert grillhit! 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
300 g. lammefilet
300 g. chorizopølse fra slagteren
1 grøn peberfrugt
2 rødløg
0.5 squash
250 g. champion
4 spyd i metal
Olie
Salt & peber

Fladbrød

10 g. gær
2 dl vand
0.5 tsk salt
1 tsk sukker
300 g. hvedemel

Piementos De Padrons

20 Piementos - eller 4 røde eller grønne peberfrugter, skåret i mindre bidder
Olivenolie af høj kvalitet
Salt & peber
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Varm grillen op til den rammer helvedes flammer.
Skær kød og grøntsager i mundrette stykker.

Fordel kød og grøntsager på spyddene og drys med salt og peber.

Pensel din skewers med olie.

Rist dem på indirekte varme.

De skal have cirka 10 min på grillen.

Opløs gæren i vand og tilsæt salt og sukker.

Ælt melet i dejen – ælt dejen godt igennem gerne i en røremaskine, hvis du har en.

Lad dejen hæve i ca. 45 minutter.

Del dejen i ti boller – rul bollerne til meget flade pandekager, det kræver en del mel.

Bag fladbrødene på en brandvarm og tør pande – bag ca. et minut på hver side.

Varm grillen godt op og find en stegepande.

Tilsæt 3 store spsk olivenolie.

Tilsæt dine pimentos og stegt dem ved højt varme.

Tilsæt salt og peber.