Grødfrikadeller med sellerimousse

Ligetil
40 min
 Grøddeller er gode på en kødfridag - og kan spises med normal frikadelle tilbehør. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
1 dl. chiafrø blødt op natten over i 4 dl mandelmælk (del den i 2, og gem den ene del i køleskabet)
1 dl grødris
1 løg
1 æg
Salt og peber

Sellerimousse

1 knoldselleri
1 løg
1 hvidløg
Salt og peber
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Kog først grødrisene efter anvisningen på pakken. Skær knoldsellerien i tern og steg i en pande i lidt smør sammen med et hakket løg og hvidløg. Hæld vand i, og kog det op til sellerien er mør.

Bland så chiagrøden, som har stået natten over, med de afkølede grødris, 1 æg, et finthakket løg, salt og peber. Bland og form dejen til frikadeller og steg dem i smør. Blend selleriternene og smag grødfrikadellerne til med salt og peber.