Grønkålssalat med søde kartofler og tahindressing
Ingredienser
Dressing
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Vask de søde kartofler grundigt og skær dem i tern. Kom dem på en bageplade med bagepapir, vend dem med olivenolie og salt og bag dem i 15-20 minutter i den varme ovn.
Skyl quinoa grundigt med vand i en si og kog dem efter anvisningen på posen. Kom de frosne edamamebønner i når der er et par minutter tilbage.
Riv bladene af grønkål stænglerne og riv eller hak dem i mundrette stykker.
Kom grønkålen i en stor skål, tilsæt olivenolie, salt og æblecidereddike og salt og giv nu grønkålen en ordentlig omgang massage. Grønkålen skifter farve til mørkegrøn og bliver mør og lækker.
Kom quinoa/edamame blandingen og bagte søde kartofler i skålen med grønkålen og vend det sammen.
Servér tahin-dressing til salaten.