Hindbærsnitter i hjerte- og stjerneforme

Nemt
25 min
 Hindbærsnitter er den kage, som jeg til enhver tid valgte hos bageren, da jeg var barn. Sæt dit eget præg på snitten og udstik dem i forskellige former og med forskellige farver glasur. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
6 personer
300 g. mel
150 g. smør
100 g. flormelis
1 æg
100 g. hindbærmarmelade

Glasur

100 g. flormelis
0.5 pasteuriseret æggehvide
0.5 tsk. rød konditorfarve
0.5 tsk. gul konditorfarve
Din ønskede krymmel
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.

Ælt alle ingredienser sammen til en ensartet masse og kom den i en frysepose og på køl i 30 minutter.

Når din dej er afkølet ruller du den ud mellem to stykker bagepapir med en kagerulle.

Udstik de ønskede former, i dette tilfælde hjerter og stjerner. Husk der skal bruges to figurer til hver hindbærsnitte.

Kom dine hjerter på en bradebande beklædt med bagepapir og bages ved 200 grader i 8-10 minutter. De er færdige når de er let gyldne.

Rør æggehvider og flormelis sammen, og del glasuren i to skåle.

Tilsæt den røde farve og den gule farve i hver sin skål og glasuren er klar til brug.

Når mørdejen er kølet af, tager du det hjerte eller stjerne der skal være øverst og pynter med glasur og det ønskede krymmel.

Tag herefter det hjerte eller stjerne der skal være bunden og smør den med hindbærmarmelade.

Kom til sidst det pyntede hjerte eller stjerne og så er hindbærsnitten klar til servering