Hjemmelavet coleslaw

Nemt
15 min
 Det er ikke nogen hemmelighed at vi elsker at grille, men grill-tilbehøret er ingen undtagelse. Her er en klassisk coleslaw på spidskål og gulerødder, som kan bruges til de fleste grillretter, og så giver vi dig hemmeligheden bag den perfekte en af slagsen. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
1 lille hvidkål/spidskål/rødkål
5 gulerødder

Marinade

2 spsk sød sennep (dijon kan også bruges med lidt sukker)
1 dl æblecidereddike eller andre eddiker
1 tsk salt
2 spsk sukker
1 tsk stødt spidskommen
Friskkværnet peber

Dressing

2 dl creme fraiche 18%
2.5 dl hjemmelavet mayonaise (eller er din favoritmayonaise)
2.5 tsk sukkker
Salt og peber
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Start med at snitte hvidkålen fint og rive gulerødderne på et rivejern. Hvis du har et mandolinjern er det oplagt at bruge her. Rør marinadens ingredienser sammen og bland kålen og gulerødder heri. Det kan anbefales at bruge en frysepose, hvor du kan ryste indholdet. Lad det trække i ca. 1 time i køleskabet.

Imens kan du lave coleslaw dressingen. Rør ingredienserne sammen til du er tilfreds– vi vil anbefale at smagen er let sødlig. Hæld marinaden fra kålblandingen. Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hele rundt lige før servering.