Hjemmelavet hotdog

Ligetil
1 t
 Dette er den ultimative drengerøvsret, som alle fyre bør lave hver eneste gang, muligheden byder sig. Det inkluderer Superliga, Champions Leauge, VM, EM, NFL, NHL, NBA og naturligvis alt motorsport – husk rigelig med kolde øl til! 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
0.5 kg. fint hvedemel
3 dl sødmælk
50 g gær
3 spsk sukker
1 spsk salt
1 æg
50 g smør

Sennep & ketchup

1 spsk sennepsfrø
1 spsk sennepspulver
1 tsk gurkemeje
1 knivspids cayennepeber
1 spsk vand
1 spsk eddike
1 tsk honning
1 knivspids salt
Ketchup:
1 ds flåede tomater
200 g rødløg
2 syrlige æbler
1 stang bladselleri
100 g fennikel
2 fed hvidløg
1 stor dåse tomatkoncentrat
2 spsk agavesirup
0.25 dl balsamico
2 tsk tabasco
1 knivspids kanel
Salt og friskkværnet peber

Remoulade & ristede løg

2 spsk Piccadilly eller hakkede pickles
1 spsk Hellmanns mayo (alternativ laver du din mayo selv)
Ristede løg:
2 zitauer (alm.) løg
2 spsk hvedemel
Oilie til stegning
Salt
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Rør gær, sukker og salt ud i vandet.

Tilsæt mel lidt efter lidt.

Når ca. halvdelen af melet er tilsat, så ælt æg og smeltet smør i.

Tilsæt resten af melet, ælt dejen godt igennem, og lad den hæve lunt i 15-20 minutter.

Form pølsebrødene, ca. 120 g pr. brød – og lad dem hæve, til de bliver lette og luftige.

Bag pølsebrødene ved 185° i 12-15 min.

Pølser (de bedste, man kan købe)

Rør alle ingredienser sammen.

Smid ingredienserne i en gryde og lad det simre indtil det er tykt.

Blend med en stavblender til den ønskede konsistens.
Smag til.

Bland piccalilly og mayo.
Smag til.

Pil og Skær løgene tyndt - evt. På et mandolinjern.

Vend med 2 spsk mel.

Steg i ca. 1 cm. Olie på en pande eller i en frituregryde.