Hjemmelavet müslibar

Ligetil
1 t 15 min
 Den perfekte snack til skoletasken, til morgenmaden på farten, til et mellemmåltid i læsesalen eller til den lille sult derhjemme. Müslibarer er både nemme og hurtige at lave selv, og er et perfekt ”ryd køkkenskabene”-projekt, hvor alle slags nødder, kerner, tørrede frugter osv. kan bruges. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
10 personer
1 dåse kondenseret mælk (397 g)
7 g kokosmel
125 g usaltede pistaciekerner
300 g müsliblanding efter eget valg
75 g chokolade (70%)
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 130 °C og beklæd en bageform (23×33 eller en halv bradepande) med bagepapir. Opvarm den kondenserede mælk på en pande ved svag varme og stil den til siden. Hæld kokosmel, pistaciekerner og müsliblanding i en skål og bland det hurtigt. Tilsæt den kondenserede mælk og rør rundt. Hak chokoladen groft, hæld det i skålen og rør rundt. Fordel blandingen i bageformen og pres det godt sammen. Sæt bageformen i ovnen og bag müslien i 1 time eller indtil müslien bliver gyldenbrun. Efter bagning tages bagepladen ud af ovnen og müslien får lov at afkøle i 15 minutter. Skær derefter barerne ud i ca. 10 rektangler. Smelt evt. overskydende chokolade og dekorer de færdige müslibarer med chokoladestriber.