Hjemmelavet remoulade

Nemt
10 min
 Nogle ting kan betale sig at lave fra bunden, og remoulade falder helt sikkert i den kategori. Inden jeg flyttede til Danmark, endte det meget sjældent på min tallerken. Nu sker det til gengæld ret tit. Jeg laver den næsten altid selv, det er nemlig virkelig nemt og smager meget bedre end den færdigelavet version. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
1 personer
3 spsk cremefraiche
3 spsk mayonaise
0.5 æble
10 cornichonger
1 spsk kapers
1 skalotteløg
0.5 tsk salt
0.5 tsk peber
0.5 citron
Evt. gurkemeje
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Rør cremefraiche og mayonnaise sammen. Hak æble, cornichonger, kapers og skalotteløg meget fint og bland i. Smag til med salt, peber og citronsaft alt efter smag. Tilsæt evt. en smule gurkemeje, for at få den karakteristiske gule farve.