Hjemmelavet tomatsalsa

Nemt
20 min
Jeg troede ikke, at jeg kunne lide salsa, men det var altså før jeg prøvede denne opskrift. Jeg vidste ikke, at var så nemt at lave en fyldig, smagfuld salsa, og nu spiser vi den til alt herhjemme.

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
2 personer
200 g. cherrytomater
1 læg
6 fed hvidløg, grofthakket
2 friske, røde chillier, grofthakket (alt efter smag og behov)
0.5 potte koriander
Salt
Lav indkøbsliste
Fremgangsmade Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær tomater i halve og løg i kvarte.

Kom det på en bageplade sammen med hvidløg og udkernet chili – og rist det hele øverst i 250 grader varmluftsovn, indtil det begynder at blive sort.

Det tager nok omkring 10 minutter alt efter ovn og temperatur, men det er egentligt bare med at holde godt øje.

Køl af.