Kålchips

Nemt
25 min
 Disse kålchips er super sprøde, og så kan de laves i uendelige smagsvarianter. Spis dem som knas på en suppe eller blot som et sundere alternativ til kartoffelchips. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
1 portioner
6 stængler grønkål
2 spsk olivenolie
0.5 tsk salt
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Grønkålen vaskes grundigt, og stokkene fjernes. Dup bladene tørre med køkkenrulle, og riv dem derefter i mundrette bidder.

Herefter er det blot at vende dem i en stor skål med olivenolie og salt, inden de bages på en bageplade beklædt med bagepapir i 5-10 minutter.

Chipsene er klar, når de er krympet ind til halv størrelse og er let gyldne i kanterne. Spis dem, som de er, eller som topping på supper og salater.