Kålwraps med kikærtekarrysalat

Nemt
15 min
 Spar på kalorierne og øg grøntsagsindtaget ved at bytte almindelige wraps med kål. Det er dejligt sprødt og du kan fylde dem med alverdens lækre sager! 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
2 personer
4 store kålblade fra spidskål
1 dåse kikærter
2 gulerødder
1 stilk bladselleri
1 rødløg
1 håndfuld rosiner
3 spsk soja yoghurt
1 spsk karry
1 fed hvidløg
Salt og peber
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Rør en dressing sammen af soya yoghurt, karry, hvidløg og smag til med salt og peber.

Halver kikærterne og mos den ene halvdel groft og bland de hele og de moste kikærter sammen med dressingen. Hak rosinerne groft og bland dem i dressingen.

Rødløg og gulerødder skæres i små tern, bladselleri skæres i tynde skiver og blandes sammen med resten af salaten. Smag til med salt og peber.

Fyld kålwraps'ene med karrysalaten, spis dem med det samme, tag dem med på picnic eller i madpakken.