Kartoffelmos med bacon og cheddar

Nemt
15 min
Der er noget særligt over tre-enigheden chili, bacon og ost. Kombineret med fluffy kartoffel og en tur i frituren har du en sand vindersnack til en ægte herreaften.

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
8 portioner
400 g kartoffelmos
2 pk bacon
1 æg
Rød cheddar, skåret i tern på ca. 2x2 cm
Jalapenõs, finthakket
Salt og peber
1 liter olie til frittering

Dip

1.5 dl creme fraiche
1 fed hvidløg
Citronsaft
Purløg
Lav indkøbsliste
Fremgangsmade Ingredienser

Fremgangsmåde

Bland kartoffelmos, æg, hakkede jalapenos, salt og peber godt i en skål.

Form kartoffelmos rundt om hver tern cheddar.

Pak hver kugle to stykker bacon.

Fastgør med en tandstik.

Frittér indtil bacon er sprød og gylden.

Bland alle ingredienserne sammen til dippen.

Server dine baconbomber med dip.