Kokosbacon sandwich

Nemt
20 min
Det er sprødt, det er røget, det er salt, det knaser, og det er bare uhmmm - det er bacon lavet af kokos, og det er lige så lækkert, som det er anderledes. Prøv det og du kommer til at tage dig selv i at komme kokosbacon på, ja alt...

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
8 skiver valgfrit brød eller vafler
2 modne advocadoer, i skiver
1 romainsalat, fintsnittet
1 rødløg, i skiver
4 tomater, i skiver
2 spsk dijonsennep

Kokosbacon

60 ml tamari
1 spsk kokos- eller ahornsirup
1 tsk røget paprika
2 dl kokosflager
Lidt kokosolie
Lav indkøbsliste
Fremgangsmade Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær brødet i skiver og rist dem sprøde i ovnen samtidig med kokos-bacon.

Smør brød eller vafler med dijonsennep, fordel salat, tomat, rødløg og avocado ovenpå og drys med kokosbacon.

Rør tamari, salt, sirup og røget paprika sammen i en skål.

Tilsæt kokosflager og vend den med marinaden så alt bliver dækket.

Tænd ovnen på 225 grader og smør en bradepande med kokosolie.

Spred kokosflagerne ud på bradepanden og sæt den i ovnen.

Bag kokosflagerne til de er gyldne og sprøde, ca. 10 min.

Men vend rundt i dem undervejs og hold skarpt øje med dem, de brænder super nemt på.