Koldskål med rabarberkompot

Nemt
30 min
 Hjemmelavet koldskål med en tilhørende fløjlsblød rabarberkompot med smag af lakrids - ja så bliver det næsten ikke mere sommerligt i mine øjne. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
2 pasteuriseret æggeblommer
50 g. sukker
1 vaniljestang
0.5 citron, saften
0.5 l. kærnemælk
0.5 l. tykmælk

Rabarberkompot

200 g. rabarber
4 spsk. rørsukker
1 tsk. lakridspulver
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen.

Pisk æggeblommer, sukker og vanilje luftigt.

Tilsæt de øvrige ingredienser og rør rundt.

Skyld rabarber og skær frugten i små skiver på ca. 2 cm.

Kog rabarber med rørsukker og en smule lakridspulver i ca. 5-10 min. på svag varme.