Kyllingeburger med bløde løg og mangochutney

Nemt
20 min
 Jeg er vild med en god burger og siger 'ja tak' til de fleste slags. Den her med hakket kylling, bløde løg og mango chutney er en sjov variation, når man er kørt træt i den klassiske version og gerne vil prøve noget nyt og lidt anderledes. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
2 personer
400 g. hakket kyllingkød
1 tsk. salt
0.5 tsk. friskkværnet peber
1.5 dl. rasp
1 tsk. paprika
1 nip cayennepeber (alt efter hvor stærk, du vil have den)
2 spsk. olie
1 løg
1 spsk. smør
1 hjertesalat
1 tomat
0.25 agurk
2 burgerboller
2 spsk. flødeost
2 spsk. mangochutney
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Rør kyllingekødet sammen med salt og peber i en skål. Form to bøffer.

Bland rasp, cayennepeber og paprika på en tallerken. Vend kyllingbøfferne i blandingen.

Steg bøfferne i olie på en pande i 5 minutter på hver side. Bag dem derefter i ovnen ved 150 grader i 10 minutter.

Skær løget i strimler. Steg dem bløde i smørret på en middelvarm pande i 10 minutter.

Skær salat, agurk og tomat i skiver.

Rist bollerne. Smør dem med flødeost.

Byg burgere med grønt, kyllingebøf, løg og mangochutney.