Kyllingesandwich med vafler, honning- og dijondressing

Ligetil
30 min
 Disse små vaffel-sandwich er i sandhed en festlig mundfuld: luftige og sprøde vafler fyldt med saftig kylling, smeltet cheddar, sprød serranoskinke, frisk salat, cremet avocado og en guddommelig dijondressing. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er ganske virkeligt, og måltidet tager ikke mere end blot 30 minutter at trylle frem. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
150 g mel
1.5 dl mælk
1.5 dl yoghurt
3 æg str M/L
2 spsk smeltet smør eller olivenolie
1 tsk bagepulver
0.5 tsk salt
Smør eller olivenolie til stegning

Fyld

500 g kyllingeinderfilet
100 g cheddar
75 g serranoskinke
2 avokadoer
1 lille rødløg
1 stort hjertesalat

Dressing

2 spsk mayonaise
2 spsk dijonsennep
1 spsk honning
Salt og friskkværnet peber
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Lav først dejen til vaflerne ved at mikse alle ingredienserne sammen enten ved hjælp af en håndmikser, en foodprocessor eller blender. Tænd for vaffeljernet, og lad det opvarme, inden du pensler jernet med lidt smør eller olivenolie og steger vaflerne. Pas på, du ikke fylder for meget dej i jernet, så det flyder ud af siderne, når vaflerne hæver op.

Imens du steger vaflerne, kan du tilberede resten af måltidet – men hold et øje på vaflerne.

Steg serranoskinken sprød på en tør stegepande, og læg det til side på et stykke køkkenrulle.

Krydr inderfileterne godt med salt og peber, og steg dem på den ene side i lidt smør og/eller olivenolie, så de får en fin, gylden farve. Vend inderfileterne, og kom en skive cheddar oven på hvert stykke. Lad kyllingen stege færdig, mens osten smelter.

Skær avocado og rødløg i skiver, og skyl og del hjertesalatbladene. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til med salt og peber.

Nu er alle ingredienserne klar til at blive fyldt i vaflerne. Du kan enten samle vaffel-sandwichene i køkkenet eller lade hver person lave sin egen.