Mexicansk krydderiblanding og hjemmelavet snaps

Nemt
10 min
Ved du heller ikke, hvad du skal give din far til Farsdag? Krydderiblanding og snaps er et sikkert hit, og så tager det ikke mange minutter at bikse sammen.

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
1 portioner

Mexicansk krydderiblanding

4 spsk røget paprika
4 spsk tørret oregano
1 spsk hvidløgspulver
1 spsk stødt spidskommen
1 spsk stødt koriander
2.5 tsk salt

Lakridspibe-snaps

1 falske snaps
5 lakridspiber
Lav indkøbsliste
Fremgangsmade Ingredienser

Fremgangsmåde

Kom alle krydderierne i et syltetøjsglas.

Sæt låget på, og ryst, så de blandes.

Krydderiblandingen kan bruges på alt fra kartofler til kød eller nachos.

Fyld et højt syltetøjsglas med lakridspiberne.

Hæld snapsen over, og sæt låget på.

Lad snapsen trække i 1 uge, inden den sies.

Herefter kan den holde sig i flere år – hvis den da ikke drikkes inden da.