Morgengrød med chiafrø

Nemt
10 min
 Start dagen med en solid og sund bund. Den her morgengrød smager så fuglene synger. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
2 dl chiafrø blødt op natten over i 2 dl kokosmælk (brug den anden del fra dagen før)
2 dl kokosmælk/mandelmælk/rismælk
Kanel
Vaniljeessens
Isis flydende sødemiddel
Frysetørrede jordbær
Urtekrams kokoschips
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Rør chiafrø, kanel, vaniljeessens og et par dråber sødemiddel ud i kokosmælken. Lad det stå i 1 min. og rør så igen. Så kan du stille det i køleskabet og lade det trække natten over.

Næste morgen rører du det jævnt hvis der er lidt bundfald.

Du kan evt. blande grøden med lidt havregryn for at gøre grøden mere tyk og mættende. Top den kolde grød med hvad du nu lige har af knasende lækkerier, f.eks. frysetørrede jordbær og kokoschips - og evt. frisk frugt eller smoothiebowl.