Nudler to-go med grøntsager

Nemt
10 min
 Jeg kan godt lide at planlægge mine frokostmåltider, især hvis jeg ved, at jeg har meget travlt eller på farten i løbet af en uge. De her to-go glas med nudler er ret fantastiske, hvis jeg selv skal sige det - man kan nemlig selv komme en masse grøntsager og krydderier i, så den bliver lige som man vil have den - og når man skal spise, så hælder man blot noget kogende vand over, venter et par minutter og voila, så har man et sundt måltid på farten. Husk chili! 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
1 personer
1 pakke ægnudler
1 håndfuld grønkål
1 lille gulerod
1 forårsløg
2 shiitake svampe
1 tsk soja
1 tsk sriracha (eller andet chilipulver/dip)
Tørret koriander
1 lille håndfuld bønnespirer
1 brev miso paste
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Dræn dem og kom nudler i bunden af glaset. Køl af.

I en anden skål blandes sauce; Soja, sriracha og miso.

Når nudlerne er kolde hældes miso-blandingen over nudlerne.

Riv shitakesvampe og grønkål i mindre stykker i glasset. Tilsæt snittede gulerødder, bønnespirer, den tørrede koriander og finthakkede forårsløg i.

Tag med på arbejde eller tur. Før servering overhældes glasset med kogende vand, luk glasset et par minutter og server.