Pandebrød med nigellafrø

Nemt
10 min
 Pandebrød er et genialt tilbehør til nærmest alt mad. Det passer helt perfekt til en varm simreret, men også til salater og kød. Man kan jo sagtens bruge brødet dagen efter til f.eks. pita eller som bund til en slags pizza. Desuden kan man variere sit brød i smag og konsistens, jeg har valgt at bruge majsmel, så det bliver flot gyldent. På toppen har jeg drysset med nigelalfrø, da de smager himmelsk. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
75 g majsmel
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 spsk salt
2 spsk olie
1.5 dl vand
Lidt ekstra olie til stegning
Nigellafrø til toppen
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en skål, lad lidt af vandet være - så kan man altid justere, hvis der skal mere i.

Ælt dejen godt og rul den ud på et meldrysset bord. Dejen skal være så tynd som muligt - uden at gå i stykker.

Med en skål stikkes brødene ud i ønsket størrelse. Varm lidt olie op på en pande og læg brødene herpå. Rist ca. 30 sekunder.

Drys lidt nigellafrø på og giv dem yderligt 30 sekunder på den side. Fortsæt med resten af dejen.