Popcorn med chokolade og peanut butter

Ligetil
10 min
 Når lækkersulten melder sig og du ikke ved om det er sødt, salt eller snasket du har lyst til, så har du her den ultimative kombination. Det her er kræs og vær forberedt på at blive afhængig. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
1 portioner
1 dl majskorn
1 spsk kokosolie (eller andet smagsneutralolie)
2 spsk creamy peanutbutter
50 g mørk chokolade
Salt
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Find en stor gryde med glaslåg frem. Varm den op til medium/høj varme.

Smelt kokosolie og tilsæt 4 majskorn. Læg låg på gryden og vent til de har poppet. Tag gryden af varmen og vent i 30 sekunder.

Tilsæt resten af majskornene og sæt gryden tilbage på varmen. Efter ca. 1 min. begynder de at poppe. Når der begynder at være et par sekunder imellem poppene slukker du for varmen og tager gryden af.

Hæld grofthakket chokolade og peanutbutter i gryden og ryst med låg på, til chokolade og peanutbutter har fordelt sig.

Anret popcorn i en skål og drys med salt.