Røde bøffer med bønnefritter, peberfrugtdip og persilleolie

Udfordrende
40 min
 Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ELSKER røde bøffer, og tilbehøret hertil er lige så vigtigt. Drop carbs, og lav bønnefritter til dit kød, det er super nemt og så smager det mindst lige så godt. En ret der både er god for dig og din samvittighed. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
2 personer
1 lille flanksteak
1 pose bønner (helst frisk)
Olivenolie
Salt og peber
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.
Hæld de friske eller frosne bønner ud på en bageplade beklædt med bagepapir, så de ligger i et jævnt lag. Drys med flagesalt, peber og rigeligt olivenolie, og fordel det over bønnerne.

Stil pladen i ovnen. Det hele skal stege i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre og let gyldne.
Brun kødet 1 min. på hver side så porerne lukker sig, og steg det derefter ved svag varme i 8 min. på hver side. Drys med salt og lad den hvile tildækket i 15 min.

Skær kødet ud i tynde skiver, og server det med bønnefritterne, rød dip og persille olie.