Snackbar med peanutbutter

Nemt
15 min
 Det er sjældent at noget så simpelt og med så få ingredienser, kan blive til en så lækker og sund snackbar. Lad dem være desserten i madpakken eller gem den til når den lille sult melder sig om eftermiddagen. 

Vis mere

Vis færre

Ingredienser

-
+
4 personer
70 g. hakkede nødder
100 g. finvalset havregryn
2 spsk. tranebær
100 g. peanutbutter
3 spsk. akaciehonning eller lyssirup
Lav indkøbsliste
Fremgangsmåde Ingredienser

Fremgangsmåde

Hak nødder groft og bland det med havregryn og tranebær.

Bland blød peanut butter, hvis den er for hård, så lun den evt. op, og akaciehonning grundigt sammen med de tørre ingredienser.

Ælt nøddemassen sammen, og pres den faste masse ned i en form beklædt med bagepapir.

Lad nøddemassen stå og hvile i fryseren i 40-60 min.

Skær snackbarerne ud og pak dem ind i madlavningspapir.